W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Kontakt

Urząd Gminy w Wielkiej Nieszawce 

ul. Toruńska 12
87-165 Cierpice

tel. (+48) 56 678 10 93
tel./fax (+48) 56 678 12 12
e-mail: sekretariat@wielkanieszawka.pl

NIP 956-18-57-702
REGON 000545030

Organizacja Wigilii dla osób samotnych z terenu Gminy Wielka Nieszawka

                                                                                                      Wielka Nieszawka, 27.11.2019 r. 
 RIT.271.2.23.2019
 
ZAPYTANIE OFERTOWE    

Wójt Gminy Wielka Nieszawka zgodnie z art. 4  pkt.8 ustawy Prawo Zamówień Publicznych z dnia 29 stycznia 2004 r. (t.j. Dz. U. z 2019 r. poz. 1843.), zaprasza do wzięcia  udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego o wartości szacunkowej do 30 000 euro na organizację Wigilii dla osób samotnych z terenu Gminy Wielka Nieszawka 

I.      Przedmiot zamówienia:

Przedmiotem niniejszego postępowania jest organizacja Wigilii dla osób samotnych z terenu Gminy Wielka Nieszawka
Data  wydarzenia: 14.12.2019 r. w godzinach 15:00-18:00 
Ilość  gości wydarzenia: 30 osób 
Na organizację wydarzenia składają się następujące części:
 1.   Usługa gastronomiczna, polegająca na przygotowaniu i podaniu  potraw z menu wigilijnego oraz napojów do menu wigilijnego zgodnie z poniższą specyfikacją:(Gramatura przyjęta na 1 osobę) 
- BUFET: Zupa grzybowa z kluseczkami (250ml), Zupa z lina (250ml); 
- BUFET DANIA GŁÓWNE : Filet z karpia panierowany (100g), Łosoś pieczony z sosem porowym (100g) , Dorsz na ratouille (100g), Pierogi z kaszą i kurkami (300g), Pierogi z kapustą i grzybami (300g);
- DODATKI: Ziemniaki pieczone (150g), Ryż z warzywami (150g), Warzywa na parze (150g), Bukiet surówek (150g), Pieczywo (100g);
- DESER W BUFECIE: Piernik z bakaliami (70g), Sernik (70g), Makowiec (70g);
- ZIMNE ZAKĄSKI: Łosoś Gravlax na sałatach z cytrusowym dressingiem (100g), Tatar ze śledzia (100g), Śledzie w 3 odsłonach (100g), Dorsz w sosie paprykowym (100g), Półmisek ryb wędzonych(100g), Szczupak faszerowany (100g), Sałata jarzynowa (100g), Pieczywo (100g);
- NAPOJE: Kompot z suszu (0,2l/os.), soki owocowe 0,5 l na osobę, woda mineralna 0,5 l na osobę, w bufecie: kawa czarna,  cukier, śmietanka do kawy, herbata czarna oraz wrzątek w termosach.

Potrawy zostaną przyrządzone co najmniej na dzień poprzedzający wydarzenie ze świeżych produktów żywnościowych.
W ramach świadczonej usługi  gastronomicznej Wykonawca zobowiązuje się do:
1)   Dostarczenia odpowiedniej ilości stołów bufetowych (w przypadku organizacji wydarzenia w miejscu w którym ich nie ma), obrusów oraz innego sprzętu bufetowego niezbędnego do świadczenia  usługi będącej przedmiotem niniejszego zamówienia;
2)  Dostarczenia odpowiedniej ilości  nieuszkodzonej zastawy, sztućców oraz szklanek (ilości adekwatnej  do planowanej liczby uczestników wydarzenia). Zamawiający nie dopuszcza użycia plastikowej zastawy oraz sztućców z tworzywa sztucznego; 
3)  Dostarczenie koszów na śmieci, sprzątania pomieszczenia i  wywiezienia śmieci po  świadczeniu usługi;
4)  Zapewniania odpowiedniej ilości osób potrzebnej do obsługi wydarzenia (kelnerzy);
5)  Dostarczenia tzw. lunchbox’y w celu zapakowania potraw na wynos dla zaproszonych  uczestników wydarzenia.  
2.  Przygotowanie i zapakowanie upominków wigilijnych w formie paczki prezentowej, na którą składają się (zawartość upominku dla 1 uczestnika wydarzenia):
 - Opakowanie, kawa (500g), herbata (100 torebek), ciastka 4 paczki (2 paczki ciastek w czekoladzie, 2 paczki ciastka suche bez czekolady), czekolada (3x100g), owoce w puszcze (3 puszki), kakao (ok. 250g), suszone owoce paczkowane 3 paczki (rodzynki, orzechy, brzoskwinie), szynka konserwowa (500g), sok w kartoniku (1 litr); 
W ramach swojej usługi Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenie z terminem przydatności co najmniej  do 31.03.2020 r. i  fabrycznie zapakowanych produktów żywnościowych. Dostarczone opakowanie w tematyce świątecznej musi pomieścić wszystkie produkty żywnościowe wymienione powyżej. 
3. Oprawa muzyczna: Chór (co najmniej 10 osób), wykonujący utwory o tematyce i melodiach związanych ze świętami Bożego Narodzenia (w tym kolędy); Chór występuje przez ostatnią godzinę trwania wydarzenia;
4. Oprawa muzyczna: wynajęcie fortepianu i zatrudnienie muzyka z umiejętnościami gry na fortepianie, który wspomaga chór podczas występu);
5. Nagranie eventu: realizacja fotograficzna oraz realizacja wideo z wydarzenia. Baza zdjęć udostępniona Organizatorowi (w tym 30 zdjęć po obróbce, wybranych przez Organizatora oraz relacja wideo w formie ok. 10 - minutowego, profesjonalnie zmontowanego filmu); 

Uwaga: Wymogiem Organizatora jest organizacja wydarzenia na terenie  Gminy Wielka Nieszawka, w miejscu które posiada pełną infrastrukturę gastronomiczno-logistyczno-sanitarną oraz posiada ogrzewanie, a także jest przystosowane do osób niepełnosprawnych.  

II.       Zawartość oferty – Oferta musi zawierać: 

1. Wypełniony Formularz oferty – załącznik_nr_1 do zapytania;
2. Uprawnionymi do wykonania zamówienia są podmioty, które posiadają uprawnienia do wykonywania działalności tj. aktualny wpis do rejestru powiatowego inspektora sanitarnego oraz zezwolenie na prowadzenie cateringu. Weryfikacja na podstawie oświadczenia oraz kserokopii potwierdzonych za zgodność z oryginałem dokumentów poświadczających posiadanie uprawnień do wykonywania usługi przygotowania i dostarczania posiłków tj. wpis do rejestru powiatowego inspektora sanitarnego, zezwolenie potwierdzające spełnienie wymagań higieniczno-zdrowotnych do żywienia zbiorowego, wpis o działalności cateringowej w KRS lub w rejestrze CEIDG (w PKD);
3. Oferty prosimy  składać w siedzibie Urzędu Gminy Wielka Nieszawka, ul. Toruńska 12, 87-165 Cierpice  lub przesłać mailowo na adres zam.publiczne@wielkanieszawka.pl  w terminie do 05.12.2019 r. (z zastrzeżeniem, że oferty przesłane mailowo zostaną dostarczone w oryginale do siedziby Zamawiającego.). 
4. Osobą upoważnioną  ze Strony zamawiającego do kontaktów z Wykonawcami  jest Pan Kamil Maliszewski tel.: 56 678-12-12

Wójt Gminy Wielka Nieszawka
(-) Krzysztof Czarnecki


Załączniki

Powiadom znajomego